13. Sabor Hrvatske demokratske zajednice Bosne i Hercegovine

U subotu 27. travnja 2019. održan je 13. Sabor Hrvatske demokratske zajednice Bosne i Hercegovine u Mostaru u Hrvatskom domu hercega Stjepana Kosače na kojem je ponovno uvjerljivo izabran dr. Dragan Čović za predsjednika najjače hrvatske stranke u Bosni i Hercegovini. Izbornom saboru nazočili su na poziv bivšeg i aktualnog predsjednika HDZ-BiH dr. Dragana Čovića, predsjednik Koordinacije HDZ-NRW dr. Veselko Jovanović te Marijo Primorac predsjednik Mladeži HDZ- NRW i član predsjedništva Koordinacije HDZ-NRW.Novoizabranim članovima predsjedništva HDZ BiH upućujemo najiskrenije čestitke na izboru te želje kako će predstojeći mandat iskoristiti za dobrobit hrvatskog naroda u BiH. Ukazano povjerenje delegata HDZ BiH obvezuje čelništvo stranke za kreacijom političkih procesa u Bosni i Hercegovini koji će Hrvatima, kao konstitutivnom narodu BiH, omogućiti ravnopravni položaj unutar BiH te osigurati uvjete za dostojanstven život na područjima gdje su Hrvati stoljećima dali svoj doprinos za miran suživot sviju naroda BiH.


 

Sretan Božić

 

Josip Botteri Dini „Sveta Obitelj“

 

Poštovani i dragi stranački prijatelji,

Čestit Božić, blagoslovljenu i uspješnu novu 2018.godinu, želimo Vama, Vašim obiteljima i članovima Vaših ogranaka.

 

Vaši

Veselko Jovanović                              Kristijan Tušek                                    Niko Ereš

Requiescat in pace

Ožalošćeni nepravdom kojom se hrabar i istinski domoljub - general Sobodan Praljak - suočio te njegovim činom koji je iz te nepravde proizašao, molimo se za obitelj, rodbinu, prijatelje i njegove suborce kao i za preminulog pokojnika neka mu bude laka hrvatska gruda.

Naše su misli i molitve upućene prema obitelji preminulog heroja hrvatskoga naroda.Pokoj vječni daruj mu Gospodine.  

Drage Hrvatice,

Dragi Hrvati,

dragi sužupljani,

pod dojmom jučerašnjih događanja, nepravedne presude hrvatskim braniteljima i generalima te tragične smrti generala Slobodana Praljka potrebno nam je zajedništvo u molitvi.

Uloga Hrvatske, Herceg-Bosne i svakoga Hrvata u obrani svoje domovine uvijek je bila temeljena na domoljublju i čovjekoljublju. Da nije bilo svesrdne pomoći Hrvatske i Herceg-Bosne, nebi bilo ni Bosne i Hercegovine.

Jučerašnji herojski čin našeg generala Slobodana Praljka, je zadnji vapaj zajedništvu i slogi Hrvata.

Ovim putem vas želimo obavijestiti i ujedno vas pozivamo da u

utorak 05.12.2017 u 18:30 sati u crkvi St. Thomas-Morus u Essenu svoje zajedništvo nađemo u molitvi za pokoj vječni hrabre duše istinskog heroja Slobodana Praljka.

 

“Suci, Slobodan Praljak nije ratni zločinac! S prijezirom odbacujem vašu presudu!”

 

Ožalošćeni nepravdom kojom se hrabar i istinski domoljub - general Sobodan Praljak - suočio te njegovim činom koji je iz te nepravde proizašao, molimo se za obitelj, rodbinu, prijatelje i njegove suborce kao i za preminulog pokojnika neka mu bude laka hrvatska gruda.

Naše su misli i molitve upućene prema obitelji preminulog heroja hrvatskoga naroda.

Pokoj vječni daruj mu Gospodine.  

Weitere Beiträge...

  1. Sastanak sa Volkerom Kauderom